Skip to main content

Att ordna en fest eller ett event kan vara en stor utmaning, särskilt när det kommer till mat och dryck. Därför är catering ett populärt val för många som vill ha en bekväm och lätt lösning för maten på sin tillställning. I det här blogginlägget kommer vi att titta på vad catering kostar i Stockholm, vad som ingår i catering och hur man ordnar catering hemma.

Vad kostar catering i Stockholm för 30 personer?

Om du planerar en mindre tillställning för cirka 30 personer kan du förvänta dig att betala runt 250 kr per person för en catering i Stockholm. Detta kan inkludera förrätter, huvudrätter, tillbehör och efterrätter.

Vad kostar catering i Stockholm för 100 personer?

För en större tillställning för cirka 100 personer kan priset sjunka till cirka 200 kr per person för en komplett catering i Stockholm. Detta beror dock på menyn och antalet rätter du väljer.

Vad kostar catering i Stockholm med personal?

Om du vill ha personal som serverar mat och dryck kan priset för catering stiga. Detta beror på hur många personer du behöver och hur länge de behöver arbeta. Generellt sett kan du förvänta dig att betala runt 500 kr per person per timme för personal när det kommer till catering i Stockholm.

Vad kostar det att hyra catering i Stockholm?

Att hyra catering i Stockholm kan variera i pris beroende på vilken typ av catering du behöver. Vanligtvis kan du förvänta dig att betala mellan 500 och 1500 kr per dag för hyra av utrustning och material.

Vad ingår i catering?

Vad som ingår i catering beror på vilken typ av catering du väljer. Generellt sett ingår mat, dryck och eventuell utrustning eller material som behövs för att servera maten. Du kan också välja att inkludera personal som serverar mat och dryck.

Får man ha catering hemma?

Ja, du kan absolut ha catering hemma. Det finns många företag som erbjuder catering i Stockholm för privata hem, så länge du har tillräckligt med utrymme för att servera maten och tillräckligt med plats för gästerna att äta.

Vad krävs för catering i Stockholm?

För att ordna catering i Stockholm behöver du välja en cateringfirma, bestämma en meny och eventuellt välja tillbehör och dryck. Du behöver också se till att det finns tillräckligt med utrymme för att servera maten och tillräckligt med plats för gästerna att äta. Om du väljer att ha personal som serverar maten behöver du också se till att det finns tillräckligt med utrymme för dem att arbeta.

Hur långt innan måste man beställa catering i Stockholm?

Det är bäst att beställa catering i Stockholm så tidigt som möjligt för att säkerställa att du får det cateringfirma och den meny du vill ha.